Donnas och Keepers valpar 2012

Donna är parad påsken 2012 valpleverans 4 augusti Fader är den fina"Keeper" Goldfashion Keep the faith. Båda föräldrarna är fria på höfter och armbågar.Donna har ett ed-index på 109 och ett hd-index på 110. Keeper har index 103 på ed och 106 i index på hd.Båda föräldradjuren är blodtestade för den ärftliga ögonsjukdomen GR_PRA1 och ingen bär på anlagen för denna ögonsjukdom. Donna är meriterad med CK på utställning och Keeper har CERT fr utställning. Goldsticks följer Golden klubbens och Skk:s rekomendationer/regler för parning och uppfödning.

Ett nytt valpfoto varje dag

Valparna är ljusa till färgen och de har redan från födslen fått väldigt bra pigment efter sina båda föräldrar.
I dag den 10/6 : Det är mkt lugnt i valplådan ,alla äter med god aptit. Donna mår bra och sköter om de små på bästa sätt.
Om någon valp förirrar sig för långt i från henne ropar hon på oss och vi kommer för att lägga till den lilla igen. Natten har varit lugn.🙂
15/6 Nu skiftar valparna lite i färgen pigmentet kommer mer för varje dag. De sover längre och längre stunder. 😀
29/6 Nu är valparna avmaskade första gången och i morgon ska de få smaka på lite valpmousse. Klorna har jag redan fått klippa tre gånger. Dygnet består av mat och sömn och lite buslek.
Nu är vi 5,5 v och vi växer så det knakar. Vi äter busar och sover en hel del fortfarande. Lite bus med storasyster Lova blir det också. Vi sover själva på natten mamma Donna ligger i ett annat rum och det går så bra.

" Keeper"

Goldfashion Keep the fait " Keeper"  är en väldigt trevlig hane med många förtjänster. Keeper bor på kennel Daintys.

Tre välskapta, välpigmenterande hanar och sex välskapta välpigmenterande tikar har vi nu i vår valplåda.

Valparna föddes den 9/6  2012.
Hör gärna av dej om du skulle vara intresserad av en valp redan nu. 

Senaste kommentarer

10.02 | 04:42

Hej Felicia beklagar. Antar att hon var från Donnas första kull i Gbg

10.02 | 04:41

Hej Per-Olof
Du får gärna maila mig på 3 goldsticks@gmail.com
Alt ringa på 0734-012719
Med vänlig hälsning, Susanne

07.02 | 10:17

Hej!
Min fru och jag funderar starkt på att köpa en goldenvalp till sommaren. En hane. Vi har har haft en norvichterrier tidigare. Den blev 14 år. Per Olof

01.11 | 10:31

Hej susanne! Jag hade min fina zia som gick bort förra året. Donna var hennes mamma... såg nu att hon med gått vidare.. Beklagar. Söker släktingar till henne.